top of page

Over Chantal van Asperen


"De verandering die je zoekt, zit altijd in je zelf"

Mijn eigen zoektocht naar wie ik werkelijk ben, begon toen ik startte met de opleiding tot Jungiaans Analytisch therapeut. Ik ontdekte dat het pad, dat ik al jaren liep, mij niet meer diende en ik kon niet anders dan op reis gaan. En eigenlijk doe ik dat al mijn hele leven; op verschillende manieren. Vroeger ging ik graag letterlijk op reis; mensen ontmoeten, talen leren, ervaren en ont-dekken wat de wereld te bieden heeft. En wat is het mooi onderweg. De laatste jaren reis ik nog altijd, maar niet meer letterlijk. Mijn reis gaat nu meer over persoonlijke ontwikkeling en over mensen ontmoeten dichterbij huis. 


Ik krijg energie van het begeleiden van mensen op hun zoektocht naar wie ze zijn. Vanaf 2021 kan ik als ademcoach wat extra's bieden, want de kracht van ademen is echt een cadeau waar ik mezelf en ook anderen mee kan helpen om zo nog meer contact te komen met hun ware zelf. 

Naast mijn werk als ademcoach en therapeut, ben ik ook werkzaam in het bedrijfsleven. Ook hier vind ik het aangaan, onderhouden en verdiepen van contacten met anderen het leukste dat er is. Ik ben oplossingsgericht en houd van uitdagingen. Ik zoek graag samen met de ander naar oplossingen met als doel er altijd samen uit te komen. Of dit nu in het belang is van de de organisatie waar ik voor werk of in mijn praktijk.

Ik ben geboren in Rotterdam en getogen in de Hoeksche Waardse klei. Ik sta bekend om mijn nuchtere, no-nonsense aanpak en mentaliteit.
Humor en relativeringsvermogen helpen mij hierbij. Waar ik van droom? Een zwemvijver, zodat ik in de koude maanden ook koudetraininingen kan gaan geven!

Wil je meer weten over mij of een afspraak maken? 

 

ademcoach

Foto: Kajsa Strömberg Fotografie

“De zin van het leven

Die schrijf je zelf” 
― Loesje

bottom of page